ابنى سنتين ونص بيعاني من امساك من شهرين الدكتور كاتبه حقنه شرجية 4 ايام وملين عمل لما اخدهم لكن بعدها رجع ميعملش وهو بياكل خضار كويس وبيشرب مياه لكن شفايفه مشققه ايه الحل

icon 28 فبراير 2019
ابنى سنتين ونص بيعاني من امساك من شهرين الدكتور كاتبه حقنه شرجية 4 ايام وملين عمل لما اخدهم لكن بعدها رجع ميعملش وهو بياكل خضار كويس وبيشرب مياه لكن شفايفه مشققه ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
اكثري من اعطائه ماء وعصير برتقال نص كوب علي الريق وانقعي القراصيه وتنزعي النقي واضربيه في الخلاط وأعطيه علي الريق وتجنبي الادويه في هذا العمر
الدكتور اسامه شوقي شوقي
طب أطفال
الإكثار. من عصير البرتقال فرش او. اراصيا مضروبه في الخلاط بعد سلقها ممكن إعطاء الطفل عدد اربع كوب عصير برتقال يوميا مع كوب لبن بارد علي الريق