ابنى عندة و شهر ومشى على ونص وخلال الخمس شهور دول مشيته مش بتتغير دايم

icon 4 سبتمبر 2015
ابنى عندة سنه و11 شهر ومشى على سنه ونص وخلال الخمس شهور دول مشيته مش بتتغير دايما بيقع وبيتهز وهو بيمشى وبيقع من اقل حاجة لو حد . اسنانه كويسه وكنت بديله ديكال لمدة خمس شهور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور امير الفقي
طب أطفال
الامر يتوقف لي حالة طفلك العامه ونموه العقلي والجسدي وهل الاهتزاز الذي تريه بسبب ان سنه لا يزال صغير ام انه نوع من انواع المشي الغير طبيعي ....لذا نرجو من سيادتك ان تعرضيه علي استشاري الأطفال الخاص به ليجري كشف كامل علي الطفل ....وان شاء الله تفائلي خير