نسبة الكيراتين التشخيص و جزيلا

icon 24 يوليو 2017
ابني 11 سنة نسبة الكيراتين 5,95 ارجو التشخيص وشكرا جزيلا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابوالحسن عبدالنبى محمود
طب أطفال
نسبه كرياتينين عاليه نعمل تحليل بول سونار على البطن ويوريا فى الدم وبعدين نشوف التشخيص ايه
الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلاً بحضرتك ....... ** تشخيص أي حالة مرضية يبدأ ب ( التاريخ المرضي ) ثم ( الفحص الإكلينيكي ) ، و ينتهي ب ( الفحوصات المعملية أو الإشعاعية ) .... إلخ . ** لكن لو بدأنا بالعكس ، فسوف ندخل في مفترق طرق و لن نصل إلي تشخيص سليم .