الصغيره فجه تطيح وتتشنج وتطلع من فمها زي الرغوه بيضاء وتكون فاقده الوع

icon 15 يونيو 2018
اختي الصغيره فجه تطيح وتتشنج وتطلع من فمها زي الرغوه بيضاء وتكون فاقده الوعي لمده ١٠ دقايق أو أكثر ومش عارفين كيف نتعامل معاها وقت التشنج حبيت اعرف والا أيش العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مصعب محمد العيسى
طب أطفال
يجب عرضها سريعا على طبيب اطفال و يفضل عرضها على طبيب اعصاب اطفال ، عموما وقت التشنج يفضل وضعها على جنبها اليمين و تجنب وضع اي شئ في الفم و مراجعه المستشفى بعلى الفور