علاج مرض التيفود والوقاية منه

icon 28 أغسطس 2019
انا بنتى عندها 4 سنوات وكشفت عليها لقيتها عندها حمى التيفود وعندها دودة دبوسية والدكتور كتبلها علاج سيدوسين وفسرالجين هل العلاج ده كويس

إجابات الأطباء على السؤال

د. حمدى ابوخضرة
طب أطفال
مرض التيفود هو حمى تيفود،هل الحرارة موجود ومستمرة فترة طويلة، وهل عملتى تحليل ،لازم الدكتور المعالج بيطابق الاعراض المرضية مع التحليل والدكتور دايما عارف ايه علاج التيفود بس اهم حاجة انه يكون فعلا تيفود، وطبعا الوقاية هى النظافة الشخصية واستخدامات المريض تكون خاصة به، وطبعا حمى التفود ماليهاش علاقة بالدودة الدبوسية