بنتى عمره و شهور بس ضعيفة جدا عملت كل التحليل هى صحين كويسة بس الوزن ك

icon 19 أكتوبر 2015
بنتى عمره سنة و3 شهور بس ضعيفة جدا عملت كل التحليل هى صحين كويسة بس الوزن 8 كيلو دا وحش اعمل اية وشعرها خفيف جدا وناشف جدا هل لوقصتو يبق افضل ويتلع اتال رجاء الافادا مع العلم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
1-سلامتها.لا أدري ماذا تقصدين ب(جميع الفحوص) 2- لم تذكري طولها الحالي ولا محيط رأسها 3- لم تذكري وزن الولادة 4-بالنسبة للشعر الخفيف فممكن يكون نقص فيتامينات.أما موضوع انه ناشف وتقصيه ولا تطوليه الكوافيرة هي الأقدر على مساعدتك بهذا الخصوص