بنتي ٥ سنوات عندها كحه ببلغم وعطس هي خلصت المضاد الحيوي ديورسيف ودواء الكحه اكتوفنت وداواء البرد رينوبرو ولسه الكحه زي ما هيا

icon 1 فبراير 2019
بنتي ٥ سنوات عندها كحه ببلغم وعطس هي خلصت المضاد الحيوي ديورسيف ودواء الكحه اكتوفنت وداواء البرد رينوبرو ولسه الكحه زي ما هيا

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
ممكن يكون عندها التهاب فيروسي وليس بكتيري ومكن تكون حساسيه ومش محتاجه مضاد حيوي لابد من مراجعه طبيب اطفال
د. هبه محمد عز العرب
صحة مسنين
هل هذا الدور متكرر؟؟ وهل تصاحبه اعراض ارتفاع في درجه الحراره في كل مره او تاريخ للاصابه بالحساسيه ..يرجي احراء الكشف الطبي لاستبعاد حساسيه الانف والصدر او التهاب البلعوم او الجيوب الانفيه واعطاء العلاج المناسب ..شفاها الله وعافاها