بنتي عمرا شهر و14 يوم بتعيط مش بتهدا وعصبية كتير عطيتا عشبة بيبي كالم ب سكر لانو رفضتو بدون سكر هل كده بيحصل ضرر

icon 12 يونيو 2019
بنتي عمرا شهر و14 يوم بتعيط مش بتهدا وعصبية كتير عطيتا عشبة بيبي كالم ب سكر لانو رفضتو بدون سكر هل كده بيحصل ضرر

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد عبد المولي محمد
أطفال وحديثي الولادة
ممنوع السكر اقل من سنه ......العصبيه دي عاديه في الشهور الاولي بس عايزين نعرف في نقص كالسيوم ولا لا ......وفي حاجه اسمها مغص شديد في الشهور الاولي .......وممكن يكون لبنك غير كفايه ليها ......اعمليلي تحليل كالسيوم عادي وكالسيوم متاين ......وتحليل غده.pth .....بس طالما بتعمل حمام كويس وبترضع كويس متقلقيش