بنتي عندها ٤ سنين و نص صحيت من النوم عل ترجيع و طلعت سخنه ٣٨ و بعدها رجعت تاني و اديتها الخافض و قالتلي عاوزا ارجع بس مرجعتش

icon 12 يونيو 2019
بنتي عندها ٤ سنين و نص صحيت من النوم عل ترجيع و طلعت سخنه ٣٨ و بعدها رجعت تاني و اديتها الخافض و قالتلي عاوزا ارجع بس مرجعتش

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد عبد المولي محمد
أطفال وحديثي الولادة
غالبا هي بردت من تكييف او هواء شديد وكانت عرقانه او بها عرق قبل النوم مباشره مع شرب ماء مثلج جدا او عصير مثلج او ايس كريم .....برد في المعده معه مغص وترجيع ......تابعي الحراره والاعراض .....واتصلي في حاله تزايد المشكله بالطبيب

تعليقات الزائرين

نور حماده نور حماده

بنتي عندها ٤ سنين ونص وسخنه ورجعت مره واحده السخونيه بقى لها يوم ونص

icon 9 يوليو 2023