استفسار ع دواء الفاكالسيدول

icon 18 يناير 2020
بنتي سنه وشهرين الدكتوره كتبتلها ع العلاج ده عشان عندها الكالسيوم ١،٠٩ وعندها لين عظام ومن ساعتها وهي رفضه الاكل واللبن ده ليه علاقه بالعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة لبني العزايزة
طب أطفال
ليس لة علاقة ممكن تعمل له فحص دم لمعرفة نسبة الحديد

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابنى عنده سنه وشهرين لسه مسننش والدكتورة كتبت له على وان ألفا دروب وخلص زجاجه ولسه مسننش وقالتلى عملت تحاليل وطلعت نسبه الفوسفات عاليه شويه قالت عنده لين عظام وعايزانى اكرر وان ألفا تانى

icon 27 يناير 2022
زائر زائر

ابنى عنده سنه وشهرين لسه مسننش والدكتورة كتبت له على وان ألفا دروب وخلص زجاجه ولسه مسننش وقالتلى عملت تحاليل وطلعت نسبه الفوسفات عاليه شويه قالت عنده لين عظام وعايزانى اكرر وان ألفا تانى

icon 27 يناير 2022