ابني عنده حراره من اسبوع اعمل ايه

icon 6 ديسمبر 2019
ابني عمره سنتين ونص .. عنده حراره من فجر يوم الاحد و قبلها بيوم عينيه كانت تعبانه و فيها افرازات كتير اعطيته قطرة tobrex و اتحسن بسرعه بس بعدها الحراره زادت و اعطيته تحميلة ادول ١٢٥ معملتش حاجه .. اديته تحاميل فيفادول ٢٠٠ بالتبادل مع شراب نيوروفين احيانا الحراره تنزل و احيانا لا

إجابات الأطباء على السؤال

ارجوا عدم اهمال علاج الطفل وعدم الانتظار ولا يجب ان يكون الطفل حقل تجارب . اي ما معناه ممنوع اعطائه اي دواء دون استشارة الطبيب قبل وبعد فحص الطفل من قبل طبيب الاطفال . لذا ارجو الاسراع باخذ الطفل الى الطبيب

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد

ارجوا عدم اهمال علاج الطفل وعدم الانتظار ولا يجب ان يكون الطفل حقل تجارب . اي ما معناه ممنوع اعطائه اي دواء دون استشارة الطبيب قبل وبعد فحص الطفل من قبل طبيب الاطفال . لذا ارجو الاسراع باخذ الطفل الى الطبيب