عملت تحليل لبنتي سنوات amyloid A protein ونتيجته هل ده معناه انها مصاب

icon 9 أكتوبر 2018
عملت تحليل لبنتي 7 سنوات amyloid A protein ونتيجته 74 هل ده معناه انها مصابه بحمي البحر الابيض المتوسط وازاي اتاكد واعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مصعب محمد العيسى
طب أطفال
لا يعني انها مصابه بالحمى التشحيص يتم عن طريق وجود الاعراض و بتحليل كامل للجين whole gene for mutations of FMF

تعليقات الزائرين

زائر زائر

سلام عليكم بنتي ٤ سنوات والنسبه ١٥٣ ممكن حد يفيدني ده معناه ايه

icon 17 مايو 2022
زائر زائر

ابني ٨ سنوات .. ع فترات بيحصله فجاه وجع ف بطنه وبيعرق جامد وبيكون شاحب جدا وشفايفه لون جلده وكأنه ميت ويقولي تعبان .. عملت تحليل صورة دم وسكر تراكمي وفيتامين د وكالسيوم كويسين .. amyloid a protein طلع ٥٥ .. عملت fmf طلع معندوش حمي البحر الأبيض المتوسط الحمد لله.. مش عارفه اللي بيحصله ده ليه اكشف ايه؟

icon 12 أغسطس 2022
shayoo ahmed shayoo ahmed

عملت تحليل 32 سنه amyloid A protein ونتيجته 2.16 هل ده معناه اني مصابه بحمي البحر الابيض المتوسط وازاي اتاكد واعمل ايه

icon 18 فبراير 2023
زائر زائر

ابني ٥سنوات نسبة اميولويد ١٩٢ وحلل حمي البحر المتوسط وطلع نورمال ومش عارفين نعمل ايه والسخونه تتكرر عليه

icon 7 يوليو 2023
زائر زائر

بنتي عمرها ٦ سنوات وطلع نتيجه تحليل Amyloid A 31.70كده يبقا عندها ولا كويسه مع العلم مفيش اي اعراض غير انها شاحبه اللون وضعيفه جدا واكلها ضعيف اي الحل

icon 23 نوفمبر 2023
أحمد أنور محمد يحيى أحمد أنور محمد يحيى

السلام عليكم عملت لابنى تحليل حمى البحر المتوسط والنتيجة ٢٢٢ رجاء أفيدونى مدى الحالة والعلاج حتى يطمئن قلبى

icon 23 نوفمبر 2023