عنده وثمن شهور البراز بتاعة اسمر اللون ويعمل حمام حوالي خمس مرات يوميا

icon 22 أغسطس 2010
ابني عنده سنة وثمن شهور البراز بتاعة اسمر اللون ويعمل حمام حوالي خمس مرات يوميا بس البراز مش سائل ولا عادي اريد ان اعرف اي العلاج افضل الانتينال ولا الفلاجيل ولا في حاجة احسن من هذين

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ما دام لون البرز يميل للسواد فيجب عمل تحليل مخبري للبراز لنعرف سبب هذا اللون وكذلك وجود طفيليات وجراثيم أم لا .وحسب نتيجة المختبر يتم وصف الدواء المناسب ، والمسألة مش أيهما أفضل
طاقم الطبي
قبل العلاج يجب معرفة السبب وهذا يتطلب فحص براز لثلاثة أيام متتالية
طاقم الطبي
انا سألت فقالوا ان الانتينال مطهر معوي وللاسهال اما الفلاجيل فهو مطهر معوي فقط اما بالنسبة للذي افضل منهما فلا اعلم وممكن الافادة من الطاقم الطبي وشكرا