جراحه الوجه لطفل وفك الغرز

icon 27 مايو 2020
ابني عنده سنه ونص اتخيط تجميلي 6غرز تلات فوق الحاجب وتلاته في الحاجب ومعاد فك الغرز كان اليوم بس الدكتور قال استنى للاتنين القادم ده عادي ولا غلط

إجابات الأطباء على السؤال

د. نور الدين عبد الله كتانة
طب الاسرة
الغرز الموجودة في الوجه بشكل عام يتم رفعها في اليوم الخامس لحد السابع... و لكن كل طبيب ادرى بوضع مريضه ... فعندما يؤجل الرفع فذلك بدون شك من مصلحة المريض

تعليقات الزائرين

Ramadan Magdy Ramadan Magdy

لو سمحت يادكتور وجه اتفتح ٧ غرز العمر ٤ سنوات لسه فى اثار جروح بسيط بدم طفيف ممكن تاخد فيوسدين معا ال سكرة للتجميل ولا اعمل ايه أرجو الرد

icon 30 سبتمبر 2022