كلت من بره وفضلت يومين اسهال وقئ ومغص ولما نزلت المستشفي قالو نزله معويه وباخد الادويه دي ولسه الاسهال موجود والمغص موجود وبيشد جدا وانا باكل اي حاجه فا في اي حاجه اقدر اخدها

icon 19 أبريل 2018
كلت من بره وفضلت يومين اسهال وقئ ومغص ولما نزلت المستشفي قالو نزله معويه وباخد الادويه دي ولسه الاسهال موجود والمغص موجود وبيشد جدا وانا باكل اي حاجه فا في اي حاجه اقدر اخدها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
لابد من تحليل البراز لمعرفه نوع العدوى واخذ مضاد مناسب