لو سمحت ابني عندة شهرين ونص وسرتة ملتهبة وبتنزل افرازات وكشفت للدكتور قالي تركيبة نترات فضة بس مش لاقياها خالص اية البديل لو سمحت

icon 13 أبريل 2019
لو سمحت ابني عندة شهرين ونص وسرتة ملتهبة وبتنزل افرازات وكشفت للدكتور قالي تركيبة نترات فضة بس مش لاقياها خالص اية البديل لو سمحت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد سامي الكتري
طب أطفال
لاتعالج السره الملتهبه بنترات الفضه إنما الورم الحبيبي في السر ويستخدم له الحكول أيضا أما الالتهاب يعالج ، بمسح السرة بشكل يومي باستخدام الهيكساميدين أو الكحول وتركها جافه هاويه، و باستخدام المضادات الحيوية

تعليقات الزائرين

م م

السلام عليكم ابني عمره شهرين يعاني وجود حبه داخل السره لينه هل يمكنني استعمال الواد نترات الفضه

icon 15 سبتمبر 2022