نتيجه تحليل لبنتى بعد ايام من الولاده mg وبعد ايام mg الطبيب طلب دخوله

icon 25 مايو 2017
نتيجه تحليل لبنتى بعد 3 ايام من الولاده 6mg وبعد 9 ايام 15mg الطبيب طلب دخولها الحضانه فورا .. هو كده بنتى فى خطر ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي احمد فؤاد
طب أطفال
اهلا بحضرتك هل تقصدين نسبة الصفراء الفسيولوجية ؟؟؟ لا داعى للقلق فسيتم وضع الطفلة داخل حضانة ضوئية حتى تنزل نسبة الصراء لدرجة مقبولة فتخرج وقرار الطبيب بدخول الطفلة للحضانة صحيح