انا اوبة القيام بالتمارين بتعب من اول خمس دقايق ومش بقدر اكمل وبعرق ونفسى بيتعبنى نفسى اعمل اكتر من كده واوصل لنص ساعة ازاى اقدر اواصل التمارين وهل الخمس دقايق دول ليهم نتيجة

icon 16 يونيو 2015
انا اوبة القيام بالتمارين بتعب من اول خمس دقايق ومش بقدر اكمل وبعرق ونفسى بيتعبنى نفسى اعمل اكتر من كده واوصل لنص ساعة ازاى اقدر اواصل التمارين وهل الخمس دقايق دول ليهم نتيجة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عارف شبانه
صدرية
ممكن أن يكون ذلك بسبب الربو و يعرف بالربو الرياضي و له أدوية و لكن يجب الفحص أولا
الدكتور حسن عارف شبانه
صدرية
ممارسة الرياضة تبدأ بالاحماء لمدة 5 الي 10 دقائق. و هى مطلوبة لتسخين العضلات و اسراع الدورة الدموية قبل الدخول في التمارين الرياضية الشديدة. المواظبة علي التمارين الرياضية مهمة من أجل رفع اللياقة البدنية و لكن إذا استمرت الأعراض يجب الكشف لدي الطبيب لمعرفة السبب