أنا بعاني من ضيق تنفس فظيع لدرجه اني مش بقدر ابذل أي مجهود خالص ولو مشيت حتي 20 متر مبقدرش اخد نفسي نهائي و لو شميت أي رائحه برفان أو دخان سجاير بسيط مش بقدر اتنفس ده أنا حتي لما بتكلم مش بقدر اتنفس والله وبحس بأجهاد جامد في نفسي ده غير ان صدري في ألم جامد جدا و مش عارف أنام كويس بسبب نفسي ولو شيلت أي حاجة مش حتي تقيله مبقدرش اتنفس و عملت x-ray مفهاش حاجة و عملت echo علي القلب طلع فيه انزلاق في الصمام المطرالي بس الدكتور قالي عادي مفهوش مشكله دلوقتي أنا قاعد في البيت مش قادر خالص وباخد Mucophyline و ساعات بروح اخد اوكسيجين في المستشفي بس مفيش فايده برضوا دي ممكن تكون dyspnea at rest مثلا ولا ايه وشكرا

icon 14 يوليو 2013
أنا بعاني من ضيق تنفس فظيع لدرجه اني مش بقدر ابذل أي مجهود خالص ولو مشيت حتي 20 متر مبقدرش اخد نفسي نهائي و لو شميت أي رائحه برفان أو دخان سجاير بسيط مش بقدر اتنفس ده أنا حتي لما بتكلم مش بقدر اتنفس والله وبحس بأجهاد جامد في نفسي ده غير ان صدري في ألم جامد جدا و مش عارف أنام كويس بسبب نفسي ولو شيلت أي حاجة مش حتي تقيله مبقدرش اتنفس و عملت x-ray مفهاش حاجة و عملت echo علي القلب طلع فيه انزلاق في الصمام المطرالي بس الدكتور قالي عادي مفهوش مشكله دلوقتي أنا قاعد في البيت مش قادر خالص وباخد Mucophyline و ساعات بروح اخد اوكسيجين في المستشفي بس مفيش فايده برضوا دي ممكن تكون dyspnea at rest مثلا ولا ايه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ارى ان تذهب الى طبيب قلب وان تأخذ نتيجة ال اكو وتخطيط للقلب وصورة الاشعة ، يجب فحصك سريريا من قبل طبيب مختص ويجب الاطلاع على الفحوصات انت لم تذكر الجنس ولا العمر ولا اذا كنت تعاني من امراض مزمنة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بعاني من ارتجاع مرئ وبعد ما باكل بحس اني مش قادر اتنفس وبخاف جدا المفروض اعمل اي لما احس بكرشه النفس دي

icon 30 سبتمبر 2022