انا صدري بحس ان مكتوم بس مفيش كحه فيه نسبه بلغم بسيطه ما بدخنش

icon 14 سبتمبر 2015
انا صدري بحس ان مكتوم بس مفيش كحه فيه نسبه بلغم بسيطه ما بدخنش

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير نعيم
الحساسية والمناعة
راجع اخصائي الامراض الصدرية ..لأن لابد من فحص سريري ومخبري وشعاعي . لأنه قد تكون اعراضك عصبية أو نفسية

تعليقات الزائرين

Nova Samir Nova Samir

انا عندى احتقان وصداع وبحس لما اجى اخد نفس عميق بحس أن صدرى مشدود هل دا علامه على وجود كورونا؟؟

icon 2 يونيو 2021