حاسس بالم فى وسط الصدر امبارح كنت تمام ومره واحده لقيت نفسى مش عارف اتنفس وعرقت والم شديد فى صدرى ..لكن دلوقتى حاسس بالم بس

icon 8 يوليو 2015
حاسس بالم فى وسط الصدر امبارح كنت تمام ومره واحده لقيت نفسى مش عارف اتنفس وعرقت والم شديد فى صدرى ..لكن دلوقتى حاسس بالم بس

إجابات الأطباء على السؤال

د. زكريا محمد احمد الزغبي
صدرية
السلام عليكم ... ننصح بالعرض على طبيب القلب للفحص وعمل الفحوصات اللاذمة
الدكتور اسامة البدور
صدرية
يجب مراجعه طبيب قلب وبالسرعة الممكنه لان هذه أعراض ذبحه صدريه غير مستقره