عندى و جالي ضيق في التنفس مرتين تاني مره بعدها بشهر مع العلم اني كشفت

icon 14 ديسمبر 2015
عندى 20 سنه و جالي ضيق في التنفس مرتين تاني مره بعدها بشهر مع العلم اني كشفت وعملت رسم قلب طلع مفيش حاجة وانا كان عندي كحه غابت معايا سنه كامله ممكن تشخيص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عارف شبانه
صدرية
الاعراض غير مترابطةمن حيث هل الكحة و ضيق النفس متلازمين ام يحدث كل علي حدة . لو تكررت الاعراض يجب عمل اشعة علي الصدر و ايضا فحص التنفس