نضفت المطبخ ونزل كلو من العلبة وكنت حاط فلاش بنضف و حسيت بضيق تنفس وألم بسيط بالحلق بس الحمد لله ألم الحلق راح والتنفس طبيعي بس في الم بالصدر من مبارح هل لازم اراجع دكتور

icon 19 يونيو 2016
نضفت المطبخ ونزل كلو من العلبة وكنت حاط فلاش بنضف و حسيت بضيق تنفس وألم بسيط بالحلق بس الحمد لله ألم الحلق راح والتنفس طبيعي بس في الم بالصدر من مبارح هل لازم اراجع دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق التوم يعقوب فضل المولي
صدرية
نعم مراجعة الطبيب و قد تحتاجين لمضاد حيوي لمنع الالتهاب البكتيري الثانوي و مسكن للالم.