والدتى تبلغ ووزنها حوالى كيلو من حوالى لما بتنام اول ماتروح فالنوم بيت

icon 22 يونيو 2016
والدتى تبلغ من العمر 51 سنه ووزنها حوالى 51 كيلو من حوالى سنه لما بتنام اول ماتروح فالنوم بيتقوم فجأه على اختناق وتقعد تنهج مع ضربات قلب سريعه وتشرب مايه وتبقى كويسه وتنام تان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق التوم يعقوب فضل المولي
صدرية
هنالك اسباب كثيرة لمثل هذه الأعراض مثل انسداد مجري التنفس ووالوذمة الرئوية ..... ،انصحكم بمقابلة طبيب امراض الصدر او القلب و ذلك لمعرفة السبب و من ثم العلاج بإذن الله
طاقم الطبي
لا تقلقي ابدا نوبات الهلع مخيفة و لكنها ليست خطيرة زوري الدكتور لوصف دواء بسيط clonazepam