والدتي عندها hepatitis c وبؤر كبديةظهر ميه على الرئة ونسبة الالبومين ش

icon 1 مايو 2017
والدتي عندها hepatitis c وبؤر كبديةظهر ميه على الرئة ونسبة الالبومين 2شفطت الميه الموجودة وأخدت 8 حقن البومينظخرترت مية تاني على الرئة والدكتور كتب 20 حقنة البومين.كده صح؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ريهام حازم رافت
صدرية
لو تم للتأكد من انها بسبب نقص الالبومين فهذا العلاج الصحيح .. لابد من تحليل هذه المياه ومعرفه ما إذا كان سببها ذلك ام من البؤر الكبديه وخصوصا اذا كانت فى ناحيه واحده