السلام عليكم انا بنت عايزة استفسر على

icon 17 فبراير 2020
اثناء امتحانات الثانوية العامة كنت بتوتر وبدخل فى حاله starvation لانى لما باكل برجع من كتر التوتر وبعدها بدات تظهر اعراض زى كركبة واصوات غريبة فى البطن وانتفاخ والغازات مبتخرجش بسهوله وتجشؤ كتير كنت بقول يمكن من التوتر لكن الوضع بقي غير طبيعي لدرجه لما بابلع ريقي باسمع اصوات من بطنى بردو اعمل اييه

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل راجى
باطنية
تحتاج لكشف اكلينيكي وفحص معملي.. علي سبيل المثال.. فحص براز تحليل نفس وتنفس للبكتريا الحلزونية H.PYLORI