اختى على وش جواز بعد كام شهر وجالها البواسير، هى بتتألم جدا من الموضوع دا،اخونا دكتور بيقول مش هنعملها العمليه لان دا هيكون فى ضرر عليها فى الجواز بعد الجواز نعملها، الكلام صح

icon 9 مارس 2017
اختى على وش جواز بعد كام شهر وجالها البواسير، هى بتتألم جدا من الموضوع دا،اخونا دكتور بيقول مش هنعملها العمليه لان دا هيكون فى ضرر عليها فى الجواز بعد الجواز نعملها، الكلام صح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
كل شيخ وله طريقة، فالبعض يفضل قبل ازواج، والبعض يفضل بعده، لا تؤثر العملية على الزواج.