اخدت علاج جرثومة المعده الجرعه كامله ولسه موجوده ايه الحل ؟؟؟

icon 22 يوليو 2018
اخدت علاج جرثومة المعده الجرعه كامله ولسه موجوده ايه الحل ؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

تكرار العلاج والتنوع في االاغذية الصحية مع الثوم و , ونسيان الوضع  اذا لم تكن اعراض ’سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

تكرار العلاج والتنوع في االاغذية الصحية مع الثوم و , ونسيان الوضع  اذا لم تكن اعراض ’سلامات