اخدت كيتوفان بالليل الصبح قمت عندى ميل للتقيئ وعمال اتكرع كانى واكل خروف وانا مش واكل غير حاجات خفيفه انا بقالى يوم بس احساس الغثيان بيتكرر معايه .. بالاضافه ان قولونى بيتعبنى

icon 23 سبتمبر 2016
اخدت كيتوفان بالليل الصبح قمت عندى ميل للتقيئ وعمال اتكرع كانى واكل خروف وانا مش واكل غير حاجات خفيفه انا بقالى يوم بس احساس الغثيان بيتكرر معايه .. بالاضافه ان قولونى بيتعبنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
اذا كنت تقصدين ketofan و مركبه العلمي ketoprofenفنعم من اعراضه الجانبية الغثيان و التقىء.. انصح بالنتظار حتى تزول الاعراض او يمكنك استعمال ادوية الحموضة حتى تزول الاعراض... لا انصح باستعمال الدواء بشكل متكرر لما له من اضرار على المعدة و الجهاز الهضمي