اعانى من الام اسفل الناحية اليسرى من البطن وساعات باعانى من الام فى ال

icon 24 مارس 2012
السلام عليكم اعانى من الام اسفل الناحية اليسرى من البطن وساعات باعانى من الام فى الكليه الشمال ورحت لدكتور واعطى لى نكسيم بس انا خايف يكون عندى سرطان لان بادخل الحمام اعزكم الله عالى 4 مرات يوميا ارجو افادتى علما بانى كان عندى اعراضشخصها الدتور على انها دسونتاريه وانا باخد امريزول وقاربت على الانتهاء من الادويه ولازال عندى الالم ناحية اليسار ارجو افادتى وجزاكم الله خير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
انتهي من العلاج وتناول اكل صحي ونظيف وبعد انتهاء العلاج يجب ان تعمل فحص براز وتعلمني ساعتها بالنتيجة