اعانى من الامساك بصوره مستمره وعدد مرات الاخراج لايتجاوز مره او مرتين اسبوعيا ويخرج البراز بصوره جافه يصاحبه خروج دم من الشرج

icon 31 مارس 2015
اعانى من الامساك بصوره مستمره وعدد مرات الاخراج لايتجاوز مره او مرتين اسبوعيا ويخرج البراز بصوره جافه يصاحبه خروج دم من الشرج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمود نبيل
الجهاز الهضمي والكبد
السن صغير اوى على وجود امساك بهذه الدرجه انصحك بعمل صوره دم و سرعه ترسيب و منظار قولون خاصه ان وجود دم بالبراز يستدعى الاهتمام