اعانى من النحافه ووزنى بينزل كل يوم وعندى انتفاخ وغازات كتيره واحيانا

icon 31 أكتوبر 2015
السلام عليكم اعانى من النحافه ووزنى بينزل كل يوم وعندى انتفاخ وغازات كتيره واحيانا امساك ومرات اسهال ودوخه وغثيان وانيميا تعبت مع الدكاتره وكل واحد بيقولى مفيش حاجه ايه الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
ينبغي عمل منظار سفلي و علوي للتحقق من مدى وجود مرض بالقناة الهضمية --- والا الفحص الشامل لمعرفة مصدر المرض وسببه