اعانى من انتفاخ فى الشق الايمن ع سطح الفرج - من يومين ف اعلى الفرج لاحظت انتفاخ وزال لوحده اما الان حادث اسفل الفرج و ويؤلمنى . عملت كمدات سخنه حاسه الوجع زاد

icon 3 فبراير 2018
اعانى من انتفاخ فى الشق الايمن ع سطح الفرج - من يومين ف اعلى الفرج لاحظت انتفاخ وزال لوحده اما الان حادث اسفل الفرج و ويؤلمنى . عملت كمدات سخنه حاسه الوجع زاد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لا يمكن اهمال الموضوع ويجب عرضه على طبيب نسائي للفحص والتدقيق لمعرفة السبب وعندها يمكن وضع العلاج المناسب