اعاني من الم شديد ف اعلى المعده و حرقان و اﻻحساس بتقلصات و حراره ف معدتي و اجريت تحليل H.pylori IgG طلعت النتيجة positive 3. 1 هل الجرثومة سبب تلك اﻻعراض؟

icon 3 فبراير 2016
اعاني من الم شديد ف اعلى المعده و حرقان و اﻻحساس بتقلصات و حراره ف معدتي و اجريت تحليل H.pylori IgG طلعت النتيجة positive 3. 1 هل الجرثومة سبب تلك اﻻعراض؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
نعم ويجب علاجها