اعاني من الم في فم المعدة اثناء النوم وبالأخص اتناء الإستلقاء على الضهر لفترة طويلة هل هده من علامات القرحة ما سبب ضهور هدا الألم وكيف أعالجه وشكرا

icon 29 يونيو 2015
اعاني من الم في فم المعدة اثناء النوم وبالأخص اتناء الإستلقاء على الضهر لفترة طويلة هل هده من علامات القرحة ما سبب ضهور هدا الألم وكيف أعالجه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمود نبيل
الجهاز الهضمي والكبد
غالبا ده له علاقه بارتجاع المرئ مع احتمال وجود فتق بالحجاب الحاجز انصح حضرتك بعمل منظار معده

تعليقات الزائرين

محمد العمدة محمد العمدة

بحس بنغزة بالمعدة بتصحينى كل صباح ما سبب الوجع دا وباقى النهار بكون كويس

icon 9 مايو 2023