استشارة حول فقدان الشم والطعم

icon 30 مايو 2020
اعاني من فقدان الطعم والشم واستمر لاسبوع ماهو السبب وما علاجه

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد علي عطية التراوي
باطنية
فى حاله فقدان شهيه مع مشكله فى حاسه الشم والتذوق بيكون اكتر حاجه مشببه لها التهاب الجيوب الانفيه مع وجود افرازات خلفيه ويحتاج اولا عرض على مختض انف واذن
د. محمد علي عطية التراوي
باطنية
فى حاله فقدان شهيه مع مشكله فى حاسه الشم والتذوق بيكون اكتر حاجه مشببه لها التهاب الجيوب الانفيه مع وجود افرازات خلفيه ويحتاج اولا عرض على مختض انف واذن