اعاني الم في الجانب الايمن من الظهر والبطن مع اسهال دهني

icon 30 مايو 2020
هل يمكن التفسير Status post cholecystectomy. There is no biliary ductal dilation The tail of the pancreas is not visualized due to interposed bowel gas There is a 2.4 cm right upper pole renal cyst, which previously measured 1.8 cm 2.8 cm cyst in the mid left kidney previously measured 2.1 cm

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد علي عطية التراوي
باطنية
المريض يحتاج عمل اشعه تلفزيونيه على البطن والحوض وعمل تحاليل صوره دم كامل ووظائف كبد وتحليل صفرا مباشر وغير مباشر