الجهاز الهضمي

icon 9 يناير 2021
السلااام عليكم لو سمحت ياادكتور اناا عندي بطني تعبني في غازات كتير بتطلع منها وامساك متزامن وديماا رائحه فمي مش لطيفه ومش باكل كتير ممكن اعرف اي مشكلتي وعندي كمان الم في منطقه المهبل وخاصه منطقه الشرج هو ممكن تكون دي بواسير مع العلم اناا عزراااء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسلام يحيى حسين دحلان
باطنية
ممكن تبدئي كورس مضاد مترونيدازول ان لم يكن هناك تحسس، لمدة خمسة ايام بجرعة ٥٠٠ مج كل ٨ ساعات.