الم شديد ف المعده والصدر مع تغير ف رائحه فمي واحساس بطعم غريب وبلغم اشعر وكانه موجود ف حلقي ممتدا الي الصدر بارك الله فيكم

icon 15 أغسطس 2015
الم شديد ف المعده والصدر مع تغير ف رائحه فمي واحساس بطعم غريب وبلغم اشعر وكانه موجود ف حلقي ممتدا الي الصدر بارك الله فيكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ارجو اجراء فحص الجرثومة الحلزونية " الهيليكو باكتر " واعلامنا بالنتيجة