الم في البطن والم مزعج بالصدر من الناحيه اليسري وضيق في التنفس

icon 28 يوليو 2019
الم في البطن والصدر من الناحيه اليسري وضيق في التنفس وعملت تحاليل دم والنتيجه كويسه وعملت رسم قلب ورسم قلب بمجهود وانزيمات قلب والنتايج سليمه ولكن وجدت جرثومه في المعده

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد يوسف فرح
الجهاز الهضمي والكبد
عليك مراجعة الطبيب لوصف العلاج الثلاثي للجرثومة أما الأعراض فهي توحي بتهيج الأمعاء