الم مستمر بجدار المعده وخساره ف الوزن وعدم تصرف الاكل وعدم الشعور بالارتياح بعد الاكل وارتجاع ف المرئ ورحت لدكاتره كتير ومشيت علي علاج اكتر ولاكن بلا نتيجه ارجو الرد والافاده

icon 11 يوليو 2016
الم مستمر بجدار المعده وخساره ف الوزن وعدم تصرف الاكل وعدم الشعور بالارتياح بعد الاكل وارتجاع ف المرئ ورحت لدكاتره كتير ومشيت علي علاج اكتر ولاكن بلا نتيجه ارجو الرد والافاده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تامر نوارج
باطنية
يجب عمل تحليل الجرثومة المعدية