المشكله من متقطعة مغص في الصباح مع اسهال وراح بعد التبراز وساعات امسك

icon 7 فبراير 2015
المشكله من سنة متقطعة مغص في الصباح مع اسهال وراح بعد التبراز وساعات امسك واسهال عملت تحليل براز ودم واشعه علي البطن ومفيش حاجه الحمد الله والبراز بينزل ساعات شريط مش رفيع اوي بس مش اسطوني وساعات بيبقي تخين بيتغير شكل

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
بحاجة لتنظيم غذائي أكثر شرب الماء والسوائل الطعام المسلوق والمشوي الخضار والفواكه الابتعاد عن البقوليات والبهارات والمخللات والطعام المقلي والوجبات السريعة