انا اخدت جرعة تطعيم التهاب الكبد B الجرعة الاولي وبعد شهر اخدت التانية المفروض اخد الثالثة بعد كم من الزمن ؟

icon 4 ديسمبر 2015
انا اخدت جرعة تطعيم التهاب الكبد B الجرعة الاولي وبعد شهر اخدت التانية المفروض اخد الثالثة بعد كم من الزمن ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سارة حماد
طب عام
برتوكول التطعيم لالتهاب الكبد الوبائي هو صفر/1/6 اي الجرعه الاولي ثم الثانيه بعد شهر ثم الثالثه بعد 6 شهور