مشكله البكتريا الحلزونيه

icon 27 فبراير 2020
انا اصبت بها منذ عام 2012 واخدت ليها علاج مرتين وكل مااروح اعمل التحليل تطلع لسه موجوده مابتروحش اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

اهتم بنظافة الغذاء وغسل الايدي جيدا بالصابون اربع مرات يوميا او اكثر.. اعمل منظار واطلب من الطبيب عمل اخذ عينة من المعدة وعمل مزرعة واختبار حساسية لتعرف المضاد الحيوي الحساس له البكتريا.. وتناوله تحت اشراف طبي ايضا المنظار علي المريء والمعدة سيوضح ان كان هنا ارتجاع معدي مرييء .. فقد تكون الاعراض منه.. ان كنت لم تعمل التحليل الخاص بالبكتريا او اخذ عينه..

د. عادل راجى
باطنية

اهتم بنظافة الغذاء وغسل الايدي جيدا بالصابون اربع مرات يوميا او اكثر.. اعمل منظار واطلب من الطبيب عمل اخذ عينة من المعدة وعمل مزرعة واختبار حساسية لتعرف المضاد الحيوي الحساس له البكتريا.. وتناوله تحت اشراف طبي ايضا المنظار علي المريء والمعدة سيوضح ان كان هنا ارتجاع معدي مرييء .. فقد تكون الاعراض منه.. ان كنت لم تعمل التحليل الخاص بالبكتريا او اخذ عينه..