انا اعاني من حرقان في المعدة بيطلع ع صدري انا باخد علاج اسمة نيكسوم مل

icon 5 ديسمبر 2016
انا اعاني من حرقان في المعدة بيطلع ع صدري انا باخد علاج اسمة نيكسوم 40 مل هل نيكسيوم يغني عن استوهالت ولا لازم اخد الاتنين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
نعم يغني عنه بأستطاعتك تناول احدهم فقط ارجو منك اجراء فحص الجرثومة الحلزونية واعلامي بالنتيجة وذلك لوضع العلاج النهائي والشافي بأذن الله