انا اكل بالغلط خبز علية براز فار ماذا افعل ما هي العوارض وكم من الوقت

icon 2 أغسطس 2017
السلام عليكم انا شاب عمري 23 سنة اكل بالغلط خبز علية براز فار ماذا افعل ما هي العوارض وكم من الوقت تاخذ العوارض للضهور ان سمح الله وشكرا على الاجابة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
حدثت المشكلة وانتهت وان شاء الله لن يحدث معك شيء. انسى الموضوع وكن اكثر حرصا وحذرا في المستقبل.

تعليقات الزائرين

طارق محمد طارق محمد

انا عندي مشكله عاوزه حد يساعدني انا طول الوقت برجع ومعدتي تعبانه وعندي مراره في الفم مش بتروح خالص وكل ده حصل بسبب فأر كنت بنضف مكانه وشميت ريحه البول وكانت قويه اووي ومن ساعتها وانا تعبانه اووي وكل الأعراض دي عندي مش عارفه اعمل اي حد يرد عليا ضروري

icon 8 أبريل 2023