انا انسه عندي و اصبت ب فيرس B من بعد عمليه جراحيه و عملت تحليل PCR و ط

icon 22 نوفمبر 2014
انا انسه عندي 22 سنه و اصبت ب فيرس B من بعد عمليه جراحيه و عملت تحليل PCR و طلعت النسبه 3 مليون ماهو العلاج المناسب ؟ و هل الفيرس هيشفي تماما؟ شكرا لكم و عافاكم الله

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
طبعا لازم نعمل تحليل وظائف الكبد .. وياريت صورة من التحليل .. والعلاج مضاد للفيروسات الحمد لله في علاجات كثيرة وجديدة .. وان شالله تكون كفيلة بضرب الفيروس .. لازم فحص سريري ومتابعة في عيادة المختص ..