انا باخد برشام نت لوك بقالي حوالي 4 شهور والدكتور كان قالي المفروض اخده 6 شهور بس انا حاسه ان معدتي بقت تعبانه ودايما مضطرابه وعنياا نشفت بسببه هل اوقفه

icon 14 يناير 2019
انا باخد برشام نت لوك بقالي حوالي 4 شهور والدكتور كان قالي المفروض اخده 6 شهور بس انا حاسه ان معدتي بقت تعبانه ودايما مضطرابه وعنياا نشفت بسببه هل اوقفه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وليد حسن عبدالرحيم
باطنية
هذه من الاعراض الجانبيه للدواء ، انصحك بالعوده الي الطبيب المعالج .