انا بقالي ٣ ايام عندي إسهال وعند بطني ف منطقة الحوض بحس بألم وحاسه انه حتت معينه بيجيلي فيها آلم ف نفس المنطقه وحاسه بحركه كده زي ميكون حاجه بتتنقل من مكان عاوزه اعرف ايه ده

icon 19 يونيو 2017
انا بقالي ٣ ايام عندي إسهال وعند بطني ف منطقة الحوض بحس بألم وحاسه انه حتت معينه بيجيلي فيها آلم ف نفس المنطقه وحاسه بحركه كده زي ميكون حاجه بتتنقل من مكان عاوزه اعرف ايه ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
امور كثيرى يجب معرفتها لتحديد سبب ما تعاني منه اولا كم العمر الحقيقي ؟ هل انتي متزوجة ؟ هل عندك الدورة الشهرية منتظمة ، منذ متى تعانين من الاسهال وكم مرة باليوم وما هي طبيعة الاسهال كل هذه الامور ضرورية لمعرفة ماا تعانين بالاضافة يجب اجراء الفحص السريري لذا اتمنى عليكي اللجوء الى الطبيب طالما لا معلومات واضحة من قبلك كي نستطيع مساعدتك