انا حامل و لاحظت من اول الحمل تقريبا تغير لون البراز الى البني الفاتح

icon 23 يناير 2015
السلام عليكم أنا حامل و لاحظت من أول الحمل تقريبا تغير لون البراز إلى البني الفاتح المخضر هل في ذلك مشكلة ؟ هل الاصابة بالطفيليات و الديدان تغير من لون البراز ﻷني كنت مصابة بدودة الاسكاريس و الجيارديا و أخدت العلاج و لكن لم أقم بإعادة تحليل البراز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد جميل قرقش
الجهاز الهضمي والكبد
ليس لهذا اللون اي قيمة طبية و يعتمد على طبيعة الاكل

تعليقات الزائرين

Mar mar Mero Mar mar Mero

أنا دورتي كانت يوم ١٩ اللي فات وكشفت اخزت حقنه تنشيط وبعدها حقنه تفجير وحسين بلام أسفل البطن واديلي 5ايام حاسه بغزات وأصوات ف بطني غريبه والم وعلي طول دايخا وعايزه ارجع 24ساعه ومعدتي هايجه عليا وراسي تقيله وبيجيلي احساس أن هيعمل عليا وعملت اختبار اداني شركه حمرا وشرطه بهتانا ورحت المعمل عملت اختبار دم جبلي شرطه وبعدها ب 10دقايق جبلي شرطه تاني هل ده حمل ودروس باقي عليها،9ايام

icon 10 نوفمبر 2022
زائر زائر

تخرت عني دوره شهريه وعملت فحص طلع خطين بس ماني حاسه بشي وكنت ماخذه حطياطاتي عشان ما حمل وعندي الم فظهر ولبطن قوي ومعي سهال بس مش عطول بس بليل بيصير معي واليوم برازي لونو اسود هل هاذا طبيعي

icon 6 يناير 2023